Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

24/05/2024

Рішення сесії сільської ради від 24.05.2024 № № 1206-33-VIII «Про затвердження проектно-кошторисної документації   на «Капітальний ремонт Мирненського ЗДО «Казка»   Вороньківської сільської ради»»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ТРЕТЯ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 24.05.2024 р.                               с. Вороньків                             № 1206-33-VIII

 

 

Про затвердження проектно-кошторисної

документації   на «Капітальний ремонт

Мирненського ЗДО «Казка»     

Вороньківської сільської ради»

 

        Відповідно до статті 26, статті 31 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши проектно-кошторисну документацію на  Капітальний ремонт системи опалення Мирненського ЗДО «Казка» Вороньківської сільської ради за адресою: Київська обл., Бориспільський район, с. Мирне, вул. Центральна,18» Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

        1.Затвердити проектно-кошторисну документацію на  капітальний  ремонт системи опалення Мирненського ЗДО «Казка» Вороньківської сільської ради за адресою: Київська обл., Бориспільський район, с. Мирне, вул. Центральна,18»   загальною кошторисною вартістю 169098,00 тис.грн, в тому числі будівельних робіт- 159,756 тис. грн, інші витрати- 9,342 тис. грн. 

    2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності.

 

  

Сільський голова                                                        Любов  ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення