Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

22/05/2024

Проект рішення від 27.10.2024 «Про затвердження проектно-кошторисної документації   на «Капітальний ремонт Мирненського ЗДО «Казка»      Вороньківської сільської ради»»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ТРЕТЯ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

від 24.05.2024 р.                               с. Вороньків                             № 000-33-VIII

 

 

Про затвердження проектно-кошторисної

документації   на «Капітальний ремонт

Мирненського ЗДО «Казка»     

Вороньківської сільської ради»

 

        Відповідно до статті 26, статті 31 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши проектно-кошторисну документацію на  Капітальний ремонт системи опалення Мирненського ЗДО «Казка» Вороньківської сільської ради за адресою: Київська обл., Бориспільський район, с. Мирне, вул. Центральна,18» Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

        1.Затвердити проектно-кошторисну документацію на  капітальний  ремонт системи опалення Мирненського ЗДО «Казка» Вороньківської сільської ради за адресою: Київська обл., Бориспільський район, с. Мирне, вул. Центральна,18»   загальною кошторисною вартістю 169098,00 тис.грн, в тому числі будівельних робіт- 159,756 тис. грн, інші витрати- 9,342 тис. грн. 

    2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності.

 

  

Сільський голова                                                        Любов  ЧЕШКО