Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

07/09/2021

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 07.09.2021 № 286 «Про створення постійно діючої комісії з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та майна відумерлої спадщини на території Вороньківської сільської ради, затвердження її складу та Положення про комісію»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ


Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про створення постійно діючої комісії з

виявлення, обстеження та взяття на облік

безхазяйного нерухомого майна та майна

відумерлої спадщини на території Вороньківської

сільської ради, затвердження її складу та

Положення про комісію

 

З метою упорядкування роботи та координації дій з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та майна відумерлої спадщини на території Вороньківської сільської ради, відповідно до статті 335 Цивільного кодексу України, Порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2015 року № 112, керуючись підпунктами 5, 9 пункту «б» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області ради

         ВИРІШИВ:

         1.   Створити постійно діючу комісію з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та майна відумерлої спадщини на території Вороньківської сільської ради.

         2.  Затвердити склад постійно діючої комісії з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та майна відумерлої спадщини на території Вороньківської сільської ради згідно з додатком 1.

         3. Затвердити Положення про постійно діючу комісію з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та майна відумерлої спадщини на території Вороньківської сільської ради згідно з додатком 2.

        4.     Затвердити форму Акту обстеження нерухомого майна згідно з додатком 3.

        5.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Іщенка О.М.

 

с.Вороньків

Від 08.09.2021

№ 286

Сільський голова                                                         Л.І. Чешко


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення