Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

05/02/2021

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 05.02.2021 № 29 «Про оголошення «сезону тиші» та визначення місця розмноження диких тварин»

 

 

 

 

     

 

         

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Про оголошення «сезону тиші» та

визначення місця розмноження диких тварин

 

            Відповідно статті 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 39 Закону України «Про тваринний світ», розглянувши лист директора Державного підприємства Бориспільський лісгосп» № 28 від 22.01.2021 року щодо вжиття відповідних заходів недопущення проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищення шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах) та визначення місць розмноження диких тварин виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

                                              ВИРІШИВ:

  1. Оголосити «сезон тиші» у період масового розмноження диких тварин та птахів з 01 квітня до 15 червня 2021 року.
  2. Заборонити проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою, а саме пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах.
  3. Визначити лісові квартали та площі для вжиття заходів щодо визначення місць розмноження диких тварин по Бориспільському районі в межах ДП «Бориспільський лісгосп»:

По Старівському лісництву:

  • Відтворювальна дільниця ТОВ «Ржищівське МГ» в кварталах 22,23,24,25,26 – площею 329 га.
  1. Ознайомити з даним рішенням керівників підприємств, установ, організацій , фізичних осіб підприємців та довести до відома дільничного інспектора поліції.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на управління архітектури, містобудування, капітального будівництва та земельних відносин (начальник управління – Яцюта В.В.)

 

 

Сільський голова                                                               Л.І.Чешко

с. Вороньків

05.02.2021р

№ 29                 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення