Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

19/03/2021

Рішення сесії сільської ради від 19.03.2021 № 160 - 05 - VІІІ «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди ФГ «КАРАТ» для ведення фермерського господарства (для обслуговування пташника) в с. Мирне, на території Вороньківської сільської ради, Бориспільського району, Київської області»

                                                                   b„    

 

                                               УКРАЇНА            

ВОРОНЬКІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської області

 

                                   РІШЕННЯ

 

       Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної

       ділянки  у користування  на умовах оренди  ФГ «КАРАТ»  для  ведення    

       фермерського господарства  (для обслуговування пташника)  в с. Мирне,

       на території Вороньківської сільської ради, Бориспільського району, 

       Київської області

 

            Розглянувши  заяву  ФГ «КАРАТ» та документи до неї, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 93, 123 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

                                                                  ВИРІШИЛА :

 

             1. Затвердити проект землеустрою  щодо відведення   земельної ділянки  у користування  на умовах оренди   ФГ «КАРАТ»  для  ведення фермерського господарства  (для обслуговування пташника)  в с. Мирне, на території Вороньківської сільської ради ,  Бориспільського району , Київської області . 

             2. Передати  ФГ «КАРАТ»  в довгострокову оренду (строком на  25 років)  земельну ділянку з кадастровим номером  320885701:01:011:0054   площею 0, 1352  га  для ведення фермерського господарства  (для розміщення пташника)  в с. Мирне , на території Вороньківської сільської ради , Бориспільського району , Київської області 

за рахунок земель комунальної власності Вороньківської сільської ради.

             3. Встановити розмір річної орендної плати за земельну ділянку площею 0,1352   га для ведення фермерського господарства  (для розміщення пташника)    в с. Мирне , на території Вороньківської сільської ради,  Бориспільського району,  Київської   області  в розмірі  10 (десяти)   %  від діючої  нормативної грошової оцінки землі.

             Оплату  проводити  щомісячно,  не пізніше 30   числа наступного  місяця  на  рахунок Вороньківської сільської ради .  Одержувач : ГУК у Київській області / Вороньківська сільська рада/   18010600 , код отримувача(ЄДРПОУ) :   38007070, банк отримувача : Казначейство України (ЕАП)   номер рахунку    UA 308999980334129812000010794   (орендна плата  за  землю  з  юридичних осіб) .

             4. ФГ «КАРАТ»   передану в оренду   земельну ділянку   використовувати   за  цільовим призначенням  з дотриманням вимог ст.91 Земельного кодексу України.

             5. ФГ «КАРАТ»  заключити договір оренди  на  дану  земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

 

 

             6. До використання земельної ділянки можливо приступити після встановлення її меж в натурі ( на місцевості) та реєстрації договору оренди  .

             7. ПП «ЗЕМЛЕМІР 2010» передати примірник проекту землеустрою до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

 

 

 

 

 

           Сільський голова                                                     Л.І.Чешко

 

  с. Вороньків

  19 березня 2021    року

  №160 - 05 - VІІІ

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення