Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

19/03/2021

Рішення сесії сільської ради від 19.03.2021 № 144-5-VIII «Про доцільність передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Вороньківської сільської ради та включення об’єктів нерухомого майна до Переліку першого типу»

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

П’яте чергова сесія

 

РІШЕННЯ

 

Про доцільність передачі в оренду майна,

що належить до комунальної власності

Вороньківської сільської ради та включення об’єктів

нерухомого майна до Переліку першого типу  

 

З метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання майна, що перебуває в комунальній власності Вороньківської сільської ради, Вороньківська сільська рада з власної ініціативи, відповідно до пункту 31 статті 26, пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.3 ст. 6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 р. № 483, Вороньківська сільська рада, в и р і ш и л а:

  1. Визначити за доцільне передати в оренду приміщення згідно із списком (Додаток 1).
  2. Майно, вказане в пункті 1 цього рішення, використовувати за конкретним цільовим призначенням, яке передбачене правовстановлюючими документами.
  3. Вважати дане рішення погодженням уповноваженого органу управління Вороньківської сільської ради рішення балансоутримувача про намір передачі майна в оренду.
  4. Визначити балансоутримувачем майна, переліченого в п.1. даного рішення, Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області.
  5. Балансоутримувачу Виконавчому комітету Вороньківської сільської ради Бориспільского району Київської області  здійснити всі необхідні дії, передбачені Законом та Порядком, що стосуються подальшої процедури передачі в оренду майна, вказаного в пункті 1 цього рішення.
  6. Затвердити Перелік першого типу об’єктів комунального майна Вороньківської сільської ради для передачі майна в оренду із проведення аукціону (Додаток 2).
  7. Виконавчому комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області оприлюднити Перелік першого типу згідно з діючим законодавством України на сайті Вороньківської сільської ради та дошці оголошень.
  8. Визначити орендодавцем майна, переліченого в п.1. даного рішення, Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області.
  9. Уповноважена особа на укладання договорів оренди майна, переліченого в п.1. даного рішення, визначається Розпорядженням Голови Вороньківської сільської ради.
  10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Вороньківської сільської ради Іщенко Олександра Миколайовича.

 

 

с. Вороньків

Від 19.03.2021 року

№ 144-5-VIII

 

 

Сільський голова                                                                             Л.І. Чешко


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення