Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

24/04/2021

Рішення сесії сільської ради від 24.04.2021 № 191-6-VIII «Про затвердження Положення про порядок присвоєння та зміни поштових адрес (поділ з присвоєнням окремого поштового номера) об’єктам нерухомого майна на території Вороньківської сільської ради»


герб

Вороньківська сільська рада

Бориспільського району Київської області

Восьме скликання

Шоста чергова сесія

 

РІШЕННЯ

 

 

Про затвердження Положення

про порядок присвоєння

та зміни поштових адрес

(поділ з присвоєнням окремого поштового номера)

об’єктам нерухомого майна

на території  Вороньківської сільської ради

 

З метою впорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна на території Вороньківської сільської ради, створення умов володіння, користування та розпорядження цими об’єктами їх власниками, керуючись ст.ст. 25, 26, п. 1 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Тимчасовим порядком реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 № 367, Вороньківська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Положення про порядок присвоєння та зміни адрес (поділ з присвоєнням окремого поштового номера) об’єктам нерухомого майна на території Вороньківської сільської ради (додається).

2. Визнати недійсним рішення Вороньківської сільської ради від 27.01.2017 року №372-19-VII «Про порядок присвоєння будівельних та поштових адрес об’єктам нерухомості, розташованих на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва.

 

 

Сільський голова                                                 Л.І. Чешко

с. Вороньків

від 24.04.2021 року

№ 191-6-VIII


Прикріплені файли: