Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

14/07/2021

Рішення сесії сільської ради від 14.07.2021 № 240-8-VIII «Про визнання об’єкту нерухомості непридатним для використання та знесення («Будівлі Процівської загальноосвітньої школи І ступеня Вороньківської сільської ради» за адресою:вул. Дружби, 2Б в селі Проців Бориспільського району Київської області)»

 

 

                                                                                                                                                         

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ВОСЬМА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

  Р І Ш Е Н Н Я

 

Про визнання об’єкту нерухомості непридатним для використання та знесення («Будівлі Процівської загальноосвітньої школи І ступеня Вороньківської сільської ради» за адресою:вул. Дружби, 2Б в селі Проців Бориспільського району Київської області)

Розглянувши Звіт про проведення технічного обстеження об'єкта: «Будівлі Процівської загальноосвітньої школи І ступеня Вороньківської сільської ради» за адресою: вул. Дружби, 2Б  в селі Проців Бориспільського району» (далі - Звіт) з метою встановлення його відповідності санітарним та технічним вимогам і визнання аварійним, що загрожує обрушенням, відповідно до Положення про порядок обстеження стану житлових будинків з метою встановлення їх відповідності санітарним та технічним вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання, затвердженого постановою Ради Міністрів УРСР від 26.04.1984 від №189 та керуючись пп. 1 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська  сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Визнати об'єкт нерухомості, а саме «Будівля Процівської загальноосвітньої школи І ступеня Вороньківської сільської ради» за адресою: вул.    Дружби,  2Б в селі Проців Бориспільського району», як таку, що не відповідає санітарним та технічним вимогам, є непридатною для подальшого використання та потребує знесення (повного демонтажу).
  2. Виконавчому комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області організувати демонтаж у порядку, встановленому чинним законодавством, з можливістю відшкодувати виконавцю вартість робіт за рахунок будівельних матеріалів, з яких побудований об’єкт.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Вороньківської сільської ради Іщенка Олександра Миколайовича.

 

Сільський голова                                                 Любов  ЧЕШКО

        

с. Вороньків 

від 14.07.2021 року 

№ 240-8-VIII

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення