Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

14/07/2021

Рішення сесії сільської ради від 14.07.2021 № 273 - 8- VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення фермерського господарства гр.Белоноговій Тамарі Євгенівні»

 

 

                                                                                                                                                         

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ВОСЬМА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

  Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про  надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   в оренду для  ведення фермерського господарства гр.Белоноговій  Тамарі Євгенівні   

  

Розглянувши заяву гр. Белоногової  Тамари Євгенівни  та документи до неї, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва , відповідно до статей 12, 118, 154, 155 Земельного кодексу України та пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   Вороньківська сільська  рада         

     ВИРІШИЛА:

         1. Відмовити гр. Белоноговій Тамарі Євгенівні    у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду для ведення фермерського господарства   в с.Проців ,Бориспільського району Київської області  в зв'язку з тим, що  до клопотання  не додані графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, погодження землекористувача (у разі вилучення земельної ділянки, що перебуває у користуванні інших осіб) та документи, що підтверджують досвід роботи у сільському господарстві або наявність освіти, здобутої в аграрному навчальному закладі .

 

       2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань  діяльності  виконавчих органів Вороньківської сільської ради  Іщенка О.М.

 

 

Сільський голова                                                                    Любов ЧЕШКО

 

с. Вороньків

від 14.07. 2021 року

№ 273 - 8- VIII

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення