Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

14/07/2021

Рішення сесії сільської ради від 14.07.2021 № 272 - 8- VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах довгострокової оренди ТОВ «Еліта- пласт» для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вулиці Гагаріна, 70 в с.Вороньків, Бориспільського району, Київської області»

 

 

 

 

                                                                                                                                                         

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ВОСЬМА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

  Р І Ш Е Н Н Я

 

Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення   земельної ділянки  у користування  на умовах  довгострокової оренди  ТОВ «Еліта- пласт» для будівництва та обслуговування інших будівель громадської  забудови по вулиці Гагаріна, 70 в с.Вороньків, Бориспільського району,  Київської області

 

Розглянувши  заяву ТОВ «Еліта-Пласт»   та документи до неї, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 93, 123 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

 

ВИРІШИЛА :

             1. Затвердити проект землеустрою   щодо відведення   земельної    ділянки  в користування  на умовах  довгострокової оренди  ТОВ «Еліта- пласт» для будівництва та обслуговування інших будівель громадської     забудови по вулиці Гагаріна,70     в с.Вороньків, Бориспільського району,  Київської області .

             2. Передати    в довгострокову оренду   ТОВ «Еліта-пласт»     строком на 25 (двадцять п'ять) років  земельну ділянку з кадастровим номером  3220881701:01:011:0082   площею 0,5363  га   для   будівництва та обслуговування інших будівель громадської     забудови по вулиці Гагаріна,70     в с.Вороньків, Бориспільського району,  Київської області .

                3. Встановити розмір річної орендної плати за земельну ділянку площею 0,5363 га   для    будівництва та обслуговування інших будівель громадської     забудови по вулиці Гагаріна,70     в с.Вороньків, Бориспільського району,  Київської області    в розмірі  5 (п'ять)   відсотків від діючої  нормативної грошової оцінки землі.

             Оплату  проводити  щомісячно,  не пізніше 30   числа наступного  місяця  на  рахунок Вороньківської сільської ради .  Одержувач : ГУК у Київській області / Вороньківська сільська рада/   18010600 , код отримувача(ЄДРПОУ) :   38007070, банк отримувача : Казначейство України (ЕАП)   номер рахунку    UA 308999980334129812000010794   (орендна плата  за  землю  з  юридичних осіб) .

             4. ТОВ «Еліта-пласт»   передану в оренду   земельну ділянку   використовувати   за  цільовим призначенням  з дотриманням вимог ст.91 Земельного кодексу України.

             5. ТОВ «Еліта-пласт»  заключити договір оренди  на  дану  земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

             6. До використання земельної ділянки можливо приступити після встановлення її меж в натурі ( на місцевості) та реєстрації договору оренди  .

             7. ПП «Фаворит Альянс»  передати примірник проекту землеустрою до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

 

 

  Сільський голова                                                                    Любов ЧЕШКО

 

 

с. Вороньків

від 14.07. 2021 року

№ 272 - 8- VIII

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення