Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

11/02/2021

Рішення сесії сільської ради від 11.02.2021 № 112-04-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр. Деркачу Вадиму Олександровичу»

Про надання дозволу на розробку проекту

землеустрою  щодо відведення земельної ділянки

у власність  для  індивідуального  садівництва

гр. Деркачу Вадиму   Олександровичу

 

 

         Розглянувши клопотання громадянина Деркача Вадима Олександровича    та документи до них, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології ,земельних відносин, архітектури і будівництва , відповідно до статей 12, 118, 154, 155 Земельного кодексу України та пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Вороньківська сільська  рада  

                

                                                       ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити громадянину Деркачу Вадиму Олександровичу    у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  індивідуального садівництва  в зв’язку з тим, що  генеральним планом та планом зонування села Кийлів ,Бориспільського району ,Київської області земельні ділянки з цільовим призначенням для  індивідуального садівництва не передбачені  та дана земельна ділянка перебуває у власності інших осіб, кадастровий  номер  земельної ділянки  3220882900:03:003:0087.

 

  1.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника сільського голови з питань  діяльності  виконавчих органів Вороньківської сільської ради Іщенка О.М.

 

           Сільський голова                                                                  Л.І.Чешко

 

с.Вороньків

11 лютого 2021  року

№ 112-04-VIII

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення