Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

11/02/2021

Рішення сесії сільської ради від 11.02.2021 № 106-04-VIII « Про  надання дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Комнацькому Павлу Петровичу»

 Про  надання дозволу на розробку проекту  землеустрою

 щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для 

 будівництва та обслуговування житлового  будинку,

 господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

 гр. Комнацькому   Павлу Петровичу

 

 

         Розглянувши заяву  громадянина Комнацького Павла Петровича  та документи до неї, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології ,земельних відносин, архітектури і будівництва , відповідно до статей 12, 118, 154, 155 Земельного кодексу України та пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Вороньківська сільська  рада         

         

                                                       ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Комнацькому Павлу Петровичу  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в с.Вороньків, Бориспільського району, Київської області   в  зв’язку з тим, що до клопотання не додано графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки (ст. 118 Земельний кодекс України).
  2. Контроль  за виконанням рішення  покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Вороньківської сільської ради  Іщенка О.М.

 

 

             Сільський голова                                                                 Л.І.Чешко

 

 

 

с. Вороньків

11 лютого  2021  року

№ 106-04-VIII