Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

11/02/2021

Рішення сесії сільської ради від 11.02.2021 № 92-04-VIII       «Про розробку Генерального плану та плану зонування в селі Малі Єрківці Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області»

 

                                                            

TSIGN

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської області

_________________________________________________________________

РІШЕННЯ    

 

 

Про розробку  Генерального плану та плану зонування

 в селі  Малі Єрківці Вороньківської

сільської ради Бориспільського району

Київської області

 

 

             Відповідно до  ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. ст. 5,10,16,17,18,19,20,21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.12 Закону України «Про основи містобудування», заслухавши інформацію постійної комісії з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва про доцільність розробки нової містобудівної документації в с. Малі Єрківці з метою забезпечення планомірного, економічного і комплексного розвитку села,  Вороньківська  сільська рада

 

                                                              ВИРІШИЛА:

  1. Розробити Генеральний план та зонування території с. Малі Єрківці Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області.

2. На виконання ст. 16 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», надати дозвіл на створення топографічних планів в масштабі 1:2000 с. Малі Єрківці Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області та суміжних територій з населеним пунктом.

3. Закупівлю послуг та робіт  провести у відповідності до вимог чинного законодавства.

   4.Виконавчому комітету  Вороньківської сільської ради укласти Договір із спеціалізованою організацією на надання послуг чи виконання робіт, в т.ч. виконати вимоги ч. 7 ст. 17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

5. Оприлюднити прийняте рішення про початок розробки містобудівної документації  села Малі Єрківці Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області у засобах масової інформації.

6.  Контроль  за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань екології,     земельних відносин, архітектури та будівництва

  

.

Сільський голова                                                                                           Л.І.Чешко 

 

с. Вороньків

11 лютого 2021 року

№ 92-04-VIII                                                       

 

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення