Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

11/02/2021

Рішення сесії сільської ради від 11.02.2021 № 60-4-VIII «Про створення органу приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Вороньківської  сільської ради»

 

герб

Вороньківська сільська рада

Бориспільського району

Київської області

Восьме скликання

Четверта чергова сесія

 

РІШЕННЯ

 

Про створення органу приватизації

житлового фонду, який перебуває у комунальній

власності Вороньківської  сільської ради

 

У відповідності до ст.8 ЗУ «Про приватизацію державного житлового фонду», Положення про порядок передачі квартир ( будинків) , жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян » затвердженого Наказом  Міністерства з питань житлово -комунального господарства України від 16.12.2009 р № 396 , керуючись п.3 п.1 ст. 19 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та обтяжень», ст. 25 , п. 30 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.Встановити,  що органом приватизації житлового фонду, що перебуває у комунальній  власності Вороньківської сільської  ради, є виконавчий комітет Вороньківської  сільської  ради Бориспільського району Київської області.

2. Затвердити склад органу приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Вороньківської сільської ради, згідно з додатком 1.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та житлово-комунального господарства.

 

 

С. Вороньків

11.02.2021р.

№ 60-4-VIII

 

 

Сільський голова                                                                          Л.І.Чешко

 

 

Додаток 1

До рішення сільської ради

                                                                                                                      Від 11.02.2021 №60-4-VIII

 

 

 

СКЛАД

органу приватизації житлового фонду,

що перебуває у комунальній власності Вороньківської сільської ради

1

Керівник органу приватизації Чешко Л.І.

2

Начальник відділ житлового та комунального господарства Вороньківської сільської ради, заступник керівника органу приватизації Орсаг М.М.

3

Секретар органу приватизації Спис В.О.

4

Спеціаліст 1 категорії відділу юридичного забезпечення  виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області Шевченко А.О.

5

Старости сіл

 

 

 

 

Секретар сільської ради                                                                                                           В.О. Спис