Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

30/12/2020

Рішення сесії сільської ради від 30.12.2020 № 48-3-VIII «Про встановлення норм вартості харчування для бюджетних установ, розташованих на території Вороньківської сільської ради»

      

      

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ТРЕТЯ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

 

 

Про встановлення норм вартості харчування

для бюджетних установ,

розташованих на території

Вороньківської сільської ради

 

 

Відповідно до ст. 27, 30, 32, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», ст.. 5 Закону України «Про охорону дитинства», ст.. 21 Закону України «Про загальну середню освіту», положень постанов Кабінету міністрів України від 19.06.2002 № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах», від 22.11.2004 № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», з метою організації харчування учнів в закладах загальної середньої освіти та дітей в закладах дошкільної освіти, розташованих на території Вороньківської сільської ради, Вороньківська сільська рада, -

 

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити на 2021 рік норми та вартість харчування у закладах дошкільної освіти для дітей від 1 до 3 років – 43,67 грн та для дітей від 3 до 6 (7) років – 66,56 грн згідно додатку 1.
  2. Встановити на 2021 рік норми та вартість харчування у закладах загальної середньої освіти для одноразового харчування учнів від 6 років і старше – 22,04 грн згідно додатку 2.
  3. Встановити перелік документів, які подаються батьками для забезпечення безкоштовного харчування їх дітей в комунальних закладах освіти, розташованих на території Вороньківської сільської ради, згідно додатку 3.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності  та Постійну комісію з питань освіти, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

 

с. Вороньків

від 30.12.2020  року

№ 48-3-VIII

 

 

 

Сільський голова                                               Л.І. Чешко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення