Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

08/12/2020

Рішення сесії сільської ради від 08.12.2020 № 23-1-VІІІ «Про умови оплати праці Вороньківського сільського голови»

Рисунок 2

 У К Р А Ї Н А

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

Про умови оплати праці Вороньківського сільського голови

 

Відповідно до частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частині першої статті 10, статей 11, 14, 15 Закону України «Про службу н органах місцевою самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України під 09.03.2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплат праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», Вороньківська сільська рада, вирішила:

  1. Встановити Чешко Любов Іванівні оклад згідно із штатним розписом та надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 50 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.
  2. Здійснювати щомісячне преміювання Воронківського сільського голови Чешко Любов Іванівні в розмірі 150% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років в межах фонду оплат праці.
  3. Здійснювати преміювання Воронківського сільського голови Чешко Любов Іванівні до держаних та професійних свят (День Незалежності України та День місцевого самоврядування) в розмірі 3000,00 гривень; та за результатами річної роботи в розмірі посадового окладу в межах фонду оплати праці.

4 Надавати Чешко Любов Іванівні  матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірах передбачених законодавством у розмірі середньомісячної заробітної плати.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності.

 

с. Вороньків
від 08.12.2020 року

№ 23-1-VІІІ

 

Сільський голова                                  Л.І. Чешко

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення