Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

08/12/2020

Рішення сесії сільської ради від 08.12.2020 № 20-1-VIII «Про затвердження структури виконавчого комітету Вороньківської сільської ради та Положеннь про відділи, управління виконавчого комітету Вороньківської сільської ради»

ВОРОНЬКІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКИЙ  РАЙОН

КИЇВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

Про затвердження структури виконавчого комітету

Вороньківської сільської ради та

Положеннь про відділи, управління

виконавчого комітету Вороньківської сільської ради

 

Керуючись ч.1 ст.11, п.6 ч.1 ст.26 ст.ст. 51, 52, 53, 54  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою вдосконалення і впорядкування процесів управління громадою, забезпечення виконання повноважень виконавчих органів сільської ради, Вороньківська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити структуру апарату Вороньківської сільської ради та її виконавчого комітету, згідно з додатком 1.
  2. Затвердити Положення про відділ економіки, інвестицій та публічних закупівель виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, згідно з додатком 2.
  3. Затвердити Положення про відділ бухалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, згідно з додатком 3.
  4. Затвердити Положення про відділ юридичного забезпечення  виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, згідно з додатком 4.
  5. Затвердити Положення про відділ організаційної роботи та кадрового забезпечення  виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, згідно з додатком 5.
  6. Затвердити Положення про управління архітектури, містобудування, капітального будівництва та земельних відносин  виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, згідно з додатком 6.
  7. Затвердити Положення про відділ соціального забезпечення та захисту прав дітей, сім’ї та молоді виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, згідно з додатком 7.
  8. Затвердити Положення про відділ житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою  виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, згідно з додатком 8.
  9. Затвердити Положення про відділ з питань матеріально-технічного забезпечення, цивільного захисту населення та охорони праці виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, згідно з додатком 9.
  10. Затвердити Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, згідно з додатком 10.

11. Затвердити Положення про управління гуманітарного розвитку виконавчого комітету Вороньківської сільської ради, згідно з додатком 11.

12. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову  Чешко Л.І.

 

 

 

с. Вороньків

від  08.12.2020 року

№ 20-1-VIII

 

Сільський голова                                        Л.І. Чешко

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення