Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

28/09/2021

Рішення сесії сільської ради від 28.09.2021 № 449-10-VIII «Про надання громадянам дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у власність, зі зміною цільового призначення з «Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на «Для ведення особистого селянського господарства»»

 

 
 


ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДЕСЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ    

                                                                                                                                         

Про  надання громадянам дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у власність, зі зміною цільового призначення з «Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на  «Для ведення особистого селянського господарства»

 

          Розглянувши заяви десятьох громадян щодо передачі  у  власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у селі Мирне Бориспільського району Київської області, відповідно до ст.ст. 12, 20, 79-1, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати  дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у власність, зі зміною цільового призначення з «Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на  «Для ведення особистого селянського господарства», десятьом громадянам згідно з Додатком.
  2. Громадянам, після розроблення документації із землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок, подати її на розгляд сільською радою.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Іщенка О.М.

 

                  

 

Сільський голова                                                                    Любов ЧЕШКО   

 

с. Вороньків

від 28.09.2021 року

№ 449-10-VIII                                                        


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення