Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

28/09/2021

Рішення сесії сільської ради від 28.09.2021 № 439 -10-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах довгострокової оренди ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» для розміщення , будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії на території Вороньківської сільської ради ,Бориспільського району, Київської області»


ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДЕСЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ    

 

Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення   земельної

ділянки  в користування  на умовах  довгострокової оренди  ПрАТ  «ДТЕК    

Київські регіональні електромережі»   для розміщення , будівництва,                

експлуатації  та обслуговування   будівель   і споруд об'єктів передачі             

електричної та теплової енергії   на території Вороньківської             

сільської ради ,Бориспільського району, Київської області

 

 Розглянувши  заяви  ПрАТ  «ДТЕК Київські регіональні електромережі»   та документи до неї, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 93, 123 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

                                                                  ВИРІШИЛА :

 

             1. Затвердити проекти землеустрою   щодо відведення   земельних    ділянок  в користування  на умовах  довгострокової оренди  ПрАТ  «ДТЕК    Київські регіональні електромережі»   для розміщення , будівництва,   експлуатації  та обслуговування   будівель   і споруд об'єктів передачі   електричної та теплової енергії  на території Вороньківської сільської ради , Бориспільського району, Київської області .

             2. Передати    в довгострокову оренду    ПрАТ  «ДТЕК    Київські регіональні електромережі»    строком на  5 (п'ять) років  земельну ділянку для     розміщення , будівництва,   експлуатації  та обслуговування   будівель   і споруд  об'єктів  передачі     електричної та теплової енергії  на території Вороньківської сільської ради , Бориспільського району, Київської області .

             3. Встановити розмір річної орендної плати за земельні  для      розміщення , будівництва,   експлуатації  та обслуговування   будівель   і споруд  об'єктів передачі     електричної та теплової енергії  на території Вороньківської сільської ради, Бориспільського району, Київської області   в розмірі  12 (дванадцяти)   %  від діючої  нормативної грошової оцінки землі.

             Оплату  проводити  щомісячно,  не пізніше 30   числа наступного  місяця  на  рахунок Вороньківської сільської ради .  Одержувач : ГУК у Київській області / Вороньківська сільська рада/   18010600 , код отримувача(ЄДРПОУ) :   38007070, банк отримувача : Казначейство України (ЕАП)   номер рахунку    UA 308999980334129812000010794   (орендна плата  за  землю  з  юридичних осіб) .

             4. ПрАТ  «ДТЕК    Київські регіональні електромережі»   передану в оренду   земельну ділянку   використовувати   за  цільовим призначенням  з дотриманням вимог ст.91 Земельного кодексу України.

             5. ПрАТ  «ДТЕК    Київські регіональні електромережі»  заключити договір оренди  на  дану  земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

             6. До використання земельної ділянки можливо приступити після встановлення її меж в натурі ( на місцевості) та реєстрації договору оренди  .

             7. ТОВ  «Інститут землеустрою «Право на землю»   передати примірник проекту землеустрою до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

 

 

     Сільський голова                                                                    Любов ЧЕШКО       

 

с. Вороньків

від 28.09.2021 року

№ 439 -10-VIII                                                       

 

 

 

 

 


Прикріплені файли: