Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

28/09/2021

Рішення сесії сільської ради від 28.09.2021 № 438-10-VIII «Про відмову в затвердженні проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам для колективного садівництва на території Вороньківської сільської ради»

                 
ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДЕСЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ    

 

Про відмову  в  затвердженні проектів землеустрою та передачу безоплатно  у власність земельних ділянок громадянам для колективного       

 садівництва  на території Вороньківської сільської ради

 

Розглянувши заяви громадян та проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, розроблені суб'єктами господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва, відповідно до статей 12, 33, 118, 122, 186 Земельного кодексу України, п. 34   ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Вороньківська сільська рада

 

                                    ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити в затвердженні  проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для колективного садівництва  та передати безоплатно у власність земельні ділянки громадянам для колективного садівництва  на території Вороньківської сільської ради згідно з додатком.

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Вороньківської сільської ради Іщенка О.М.

 

 

      Сільський голова                                                                                      Любов ЧЕШКО 

 

с. Вороньків

від 28.09.2021 року

№ 438-10-VIII                                                       

                                       

 

 


Прикріплені файли: