Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

28/09/2021

Рішення сесії сільської ради від 28.09.2021 № 431 -10-VIII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що перебуває у власності гр. Тютюна Олега Олеговича»


ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДЕСЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ    

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що перебуває у власності гр. Тютюна Олега Олеговича  площею   0,0417 га (кадастровий номер земельної ділянки 3220882903:02:018:0034) в с. Кийлів Бориспільського району Київської області 

         

                   Розглянувши заяву гр.  Тютюна Олега Олеговича та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розроблений ФОП Кодь В.В., враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 20 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Вороньківська сільська рада

 

                                                       ВИРІШИЛА:  

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Тютюна Олега Олеговича, цільове призначення якої змінюється з земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі    в с. Кийлів Бориспільського району Київської області.

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр.  Тютюна Олега Олеговича  площею 0,0417  га (кадастровий номер 3220882903:02:018:0034)  в с. Кийлів Бориспільського району Київської області  із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (03.07). Категорія земель – землі громадської забудови.

3.  ФОП Кодь В.В. примірник проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки передати до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Вороньківської сільської ради Іщенка О.М.      

 

Сільський голова                                                                                                   Любов ЧЕШКО      

 

с. Вороньків

від 28.09.2021 року

№431 -10-VIII