Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

29/10/2021

Рішення сесії сільської ради від 29.10.2021 № 499-11-VІІІ «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється із земель для «ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на землі для «ведення особистого селянського господарства», та безоплатно передати у власність громадянам в с. Мирне Бориспільського району Київської області.»

 

 
 


ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ    

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється із земель для «ведення товарного сільськогосподарського виробництва»   на землі для  «ведення особистого селянського господарства», та безоплатно  передати   у власність громадянам             в с. Мирне  Бориспільського району Київської області.           

                   Розглянувши заяви громадян  та проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для «ведення товарного сільськогосподарського виробництва»   на землі для  «ведення особистого селянського господарства», розроблені  ФОП  Владімірова  О.Л.,  враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 20,79-1,115,118,121,122, Земельного кодексу України, пункту 34  ч.1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Вороньківська сільська рада

                                                       ВИРІШИЛА:  

1. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок,  цільове призначення яких змінюється  із земель «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва»   на землі для  «ведення особистого селянського господарства» в с.  Мирне, Бориспільського району, Київської області згідно з додатком №1

2. Змінити цільове призначення земельних ділянок,  із земель  для «ведення товарного сільськогосподарського виробництва» (01.01)   на землі для  «ведення особистого селянського господарства (01.03) .Категорія земель землі  сільськогосподарського призначення  . Згідно  з додатком № 1.

3. Передати  у власність  громадянам  земельні ділянки  цільове призначення яких змінюється із земель «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва»   на землі для  «ведення особистого селянського господарства» в с.  Мирне, Бориспільського району, Київської області. Згідно  з додатком № 1.

4.Пункт 3 цього рішення набирає чинності після припинення договору оренди земельної ділянки від 28 грудня 1999року, посвідченого державним нотаріусом Бориспільської державної нотаріальної контори Сіпко Л.М. за №2656 із змінами від 05.12.2011року.

3.  ФОП Владіміровій О.Л.  примірники проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки передати до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Вороньківської сільської ради Іщенка О.М.                

                           

                      Сільський голова                                                          Любов ЧЕШКО

с. Вороньків

від 29.10.2021 року

№  499-11-VІІІ      


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення