Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

29/10/2021

Рішення сесії сільської ради від 29.10.2021 № 495-11-VIII «Про розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з земель «для ведення особистого селянського господарства » 01.03. на землі «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості » 11.02 в с. Сошників ,вул.Стрімка,10-а Бориспільського району Київської області»


ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ    

 

Про  розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки комунальної власності   цільове призначення якої змінюється з земель  «для ведення особистого  селянського господарства » 01.03.  на   землі  «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої   промисловості »  11.02 в с. Сошників ,вул.Стрімка,10-а  Бориспільського району Київської області

            Розглянувши заяву  директора ТОВ «ДАНА МЕДІКАЛ»  Малюга  В.Д.   та враховуючи висновки постійної комісії з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва, стосовно розробки проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки  комунальної власності  ,цільове призначення якої змінюється з земель  «для ведення  особистого селянського господарства » 01.03.  на   землі  «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої   промисловості »  11.02 в с. Сошників,вул.Стрімка,10-а   Бориспільського району Київської області»   керуючись статтями 20, 92, 123 Земельного кодексу України, пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада          

ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл   ТОВ «ДАНА МЕДІКАЛ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється з земель  «для ведення особистого селянського  господарства» (01.02.)  на  землі   «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої   промисловості »(11.02)  загальною площею 0,0688 га,  кадастровий номер 3220887001:01:006:0057,  в с. Сошників  вул. Стрімка,10-а , Бориспільського району, Київської області.

2. Розробку проекту  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки   комунальної власності  , цільове призначення якої змінюється з земель  «для ведення  особистого селянського господарства » 01.03.  на   землі  «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої   промисловості »  11.02 замовити  в організації,  яка  є виконавцем робіт  із землеустрою  відповідно до чинного законодавства .

 3.  Земельну  ділянку  зареєструвати відповідно до Закону України «Про державний земельний кадастр».

 4. Погоджений проект землеустрою подати на  розгляд  і затвердження  до Вороньківської сільської ради.

5. Контроль  за виконанням рішення  покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Вороньківської сільської ради  Іщенка О.М.

     

       Сільський голова                                                                    Любов ЧЕШКО

с. Вороньків

від 29.10.2021 року

№ 495-11-VIII                 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення