Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

29/10/2021

Рішення сесії сільської ради від 29.10.2021 № 493-11-VIII «Про відмову в наданні дозволу гр.Мулявка Ользі Андріївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення колективного садівництва»


ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ    

                                                                                                                                                 

 

Про відмову в  наданні  дозволу  гр.Мулявка Ользі Андріївні на  розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  у  власність  для ведення  колективного садівництва

                            

          Розглянувши заяву гр. Мулявка О.А.  та графічні матеріали  до них, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва,  відповідно до ст.12,118,121 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи генеральний план с. Проців , Вороньківська  сільська рада 

                                                               ВИРІШИЛА :

         

  1. Відмовити  Мулявка Ользі Андріївні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,03га  для  ведення колективного садівництва в ГО СТ «Дніпровець» на території Вороньківської сільської ради  Бориспільського району, Київської  області оскільки  земельна ділянка належить третій особі кадастровий номер 3220886000:03:02:0915.

           2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника сільського голови з питань  діяльності  виконавчих органів Вороньківської сільської ради Іщенка О.М.              

                             

 

Сільський голова                                                    Любов ЧЕШКО

 

 

с. Вороньків

від 29.10.2021 року

№ 493-11-VIII                                                       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення