Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

12/02/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 12.02.2024 № 39 «Про проведення інвентаризації по виконавчому комітету Вороньківської сільської ради»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 12 лютого 2024 року                   с. Вороньків                             № 39

 

Про проведення інвентаризації по виконавчому комітету Вороньківської сільської ради

    

       З метою забезпечення  достовірності даних бухгалтерського обліку шляхом їх зіставлення з фактичною наявністю майна, відповідно до статті 10 розділу ІІІ закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», наказу МФУ № 879 від 02 вересня 2014 року (із змінами згідно наказу МФУ №868 від 04 жовтня 2016 року) та керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» заслухавши протокол засідання інвентаризаційної  комісії № ___ від  _____,  виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Планову інвентаризацію майна комунальної власності, матеріальних цінностей, основних засобів, нематеріальних активів  з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 29 грудня 2023 року відповідно до розпорядження сільського голови № 288 від 29 листопада 2023 року згідно протоколом засідання інвентаризаційної комісії № ___ від _____, що додається вважати проведеною.
  2. Затвердити інвентаризаційний опис об’єктів комунальної власності, матеріальних цінностей, основних засобів, нематеріальних активів.
  3. Персональну відповідальність за стан збереження основних засобів, нематеріальних активів та товарно-матеріальних цінностей структурних підрозділах Виконавчого комітету та правильність їх списання, покласти на матеріально відповідальних осіб Виконавчого комітету.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА

 

Сільський голова                                                          Любов ЧЕШКО