Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

06/02/2024

Проект рішення від 05.05.2024 «Про передачу майна з балансу виконавчого комітету Вороньківської сільської ради жителям с. Проців»

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

від 16.02.2024р.                      с. Вороньків                          № 000-30-VIII

 

Про передачу майна з балансу

виконавчого комітету

Вороньківської сільської ради

жителям с. Проців

 

Розглянувши заяви жителів с. Проців, Шевченко Катерини Іванівни, Гавриленко Валентини Василівни, Кияшко Марії Павлівни та з метою ефективного використання майна комунальної власності, керуючись Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Положенням про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014р. № 879, керуючись статтями 26, 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

 ВИРІШИЛА:  

 

        1. Передати безоплатно з балансу виконавчого комітету Вороньківської сільської ради дрова, в кількості 13.8 м3 на загальну суму 19 040,00 тис.грн. жителям с. Проців, Шевченко Катерини Іванівни, Гавриленко Валентини Василівни, Кияшко Марії Павлівни.

         2. Комісії, затвердженій рішенням виконавчого комітету № 35 від 05.02.2021 року, здійснити передачу зазначеного у додатку №1 майна та оформити відповідними документами згідно чинного законодавства. Підписані акти приймання-передачі подати на затвердження сільському голові в місячний термін.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства.

Сільський голова                                                        Любов ЧЕШКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення