Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

06/02/2024

Проект рішення від 05.05.2024 «Про затвердження Порядку службових відряджень працівників виконавчого комітету Вороньківської сільської ради»

  

ВОРОНЬКІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ 

       

Від 16.02.2024  р.                          с. Вороньків                         № 000-30-VІІІ

Про затвердження Порядку службових

відряджень працівників виконавчого комітету

Вороньківської сільської ради

 

            Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», Кодексу законів про працю України, Податкового кодексу України, постанов Кабінету Міністрів України від 11 грудня 1992 року № 698 «Про вдосконалення порядку здійснення службових відряджень за кордон», від 02 лютого 2011 року № 98 «Про суми та склад витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів», наказів Міністерства фінансів України від 13 березня 1998 року № 59 «Про затвердження Інструкції про службові відрядження в межах України та за кордон», від 28 вересня 2015 року № 841 «Про затвердження форми Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, та Порядку його складання», з метою встановлення єдиних вимог щодо оформлення та реєстрації документів про службові відрядження у межах України та за кордоном працівників виконавчого комітету Вороньківської сільської ради та для вдосконалення виконавської дисципліни,  Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок службових відряджень працівників виконавчого комітету  Вороньківської сільської ради, що додається.

2.  Координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на заступника голови з питань діяльності виконавчих органів  ради  Пасько Л.А.

3. Контроль – на постійну комісію сільської ради з питань прав людини, регламенту, депутатської етики, законності, протидії та запобігання корупції.

Сільський  голова                                                             Любов ЧЕШКО        


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення