Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

06/02/2024

Проект рішення від 05.05.2024 «Про передачу міжбюджетного трансферту                                                                   Бориспільському районному управлінню поліції національній  поліції в Київській області для закупівлі паливно-мастильних матеріалів  для організації роботи офіцерів громади Вороньківської СТГ»

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

від 16.02.2024р.                               с. Вороньків                          № 000-30-VIII

Про передачу

міжбюджетного трансферту                                                                  

Бориспільському районному

управлінню поліції національній

 поліції в Київській області для закупівлі

паливно-мастильних матеріалів 

для організації роботи офіцерів громади

Вороньківської СТГ

 

        Розглянувши лист Бориспільського районного управління поліції національній поліції в Київській області  №227/109/1200/01 від 02.01.2024 року  про виділення субвенції для закупівлі паливно-мастильних матеріалів  для організації роботи офіцерів громади Вороньківської СТГ ,керуючись ст 93 Бюджетного Кодексу України; статтею 25, пунктом 27 частини першої статті 26, статті 27,  пунктом 14 частини четвертої статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2022 № 252 "Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану" (зі змінами), враховуючи рекомендації постійної  комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності, Вороньківська сільська рада:

ВИРІШИЛА:

          1.Передати у 2024 році із загального фонду бюджету Вороньківської сільської територіальної громади Бориспільському районному управлінню поліції національній поліції в Київській області міжбюджетний трансферт КПКВК МБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів”  в сумі 200000.00 грн. (двісті тисяч грн. 00 коп.) для закупівлі паливно-мастильних матеріалів  для організації роботи офіцерів громади Вороньківської СТГ.

 2. Доручити сільському голові укласти договір між Вороньківською сільською радою та Національним університетом оборони України про передачу субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів на реалізацію заходів, визначених у п.1.

3. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності Вороньківської сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                         Любов ЧЕШКО

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення