Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

06/02/2024

Проект рішення від 05.05.2024 «Про передачу міжбюджетного трансферту  Бориспільському районному управлінню поліції національній  поліції в Київській області для обслуговування та ремонту  автомобілів»

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

ПРОЕКТ   РІШЕННЯ

 

від 16.02.2024р.                               с. Вороньків                          № 000-30-VIII

Про передачу

міжбюджетного трансферту                                                                  

Бориспільському районному

управлінню поліції національній

 поліції в Київській області

для обслуговування та ремонту  автомобілів

 

Розглянувши лист Бориспільськоuj районного управління поліції національній поліції в Київській області  №1228/109/1200/01 від 16.01.2024 року  про виділення субвенції для обслуговування та ремонту  автомобілів керуючись ст 93 Бюджетного Кодексу України; статтею 25, пунктом 27 частини першої статті 26, статті 27,  пунктом 14 частини четвертої статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2022 № 252 "Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану" (зі змінами), враховуючи рекомендації постійної  комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності, Вороньківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

          1.Передати у 2024 році із загального фонду бюджету Вороньківської сільської територіальної громади Бориспільському районному управлінню поліції національній поліції в Київській області міжбюджетний трансферт КПКВК МБ 3719800 «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів”  в сумі 100000.00 грн. (cто тисяч грн. 00 коп.) для обслуговування та ремонту  автомобілів.

 2. Доручити сільському голові укласти договір між Вороньківською сільською радою та Національним університетом оборони України про передачу субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів на реалізацію заходів, визначених у п.1.

3. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва та інвестиційної діяльності Вороньківської сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                         Любов ЧЕШКО

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення