Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

06/02/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 05.02.2024 № 37 «Про відмову в наданні дозволу на встановлення шлагбауму обслуговуючому кооперативу "СОФІЇВКА"»

 

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від  05 лютого 2024 року                 с. Вороньків                           № 37

 

Про відмову в наданні дозволу на

встановлення шлагбауму

обслуговуючому кооперативу "СОФІЇВКА"

 

     Керуючись  статьями 13, 14, 16, 38 Закону №2807-IV «Про благоустрій населених пунктів», статтею   40  Закону  України «Про  місцеве самоврядування в Україні» , розглянувши  заяву обслуговуючого кооперативу "СОФІЇВКА" в особі голови правляння  гр. Волонцевіч Тамари Володимирівни від 03 серпня 2023 року, щодо  надання дозволу на встановлення шлагбауму,  виконавчий комітет  Вороньківської сільської ради

 

 ВИРІШИВ

   

  1. Відмовити в наданні дозволу на встановлення обмежувача руху автомобільного транспорту типу шлагбаум  на в’їзді до вулиці Садова, село Проців, Бориспільського району, Київської області, у зв’язку з тим що порушуються права громадян України згідно ст. 2 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» та пункту 5.2.11 «Правил благоустрою, забезпечення чистоти та порядку на території населених пунктів Вороньківської сільської ради» затверджених рішенням сесії Вороньківської сільської ради за № 950-26-VIII від 15.09.2023.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА.

 

 

Сільський голова                                               Любов ЧЕШКО