Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

06/02/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 05.02.2024 № 32 «Про організацію роботи щодо управління майном, яке належить до комунальної власності Вороньківської сільської ради за 2023 рік»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від    05 лютого 2024 року                с. Вороньків                             № 32

 

Про організацію роботи щодо управління майном, яке належить до комунальної власності Вороньківської сільської ради за 2023 рік

 

З метою ефективного використання майна комунальної власності, для забезпечення надходжень до бюджету громади шляхом надання комунального майна в оренду, приватизації (продажу)  керуючись статтею 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши інформацію начальника відділу економіки, інвестицій та публічних закупівель   Галини БУНЧУК, про організацію роботи щодо управління майном, яке належить до комунальної власності Вороньківської сільської ради, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію начальника  відділу економіки, інвестицій та публічних закупівель Вороньківської сільської ради Галини БУНЧУК, про організацію роботи щодо управління майном, яке належить до комунальної власності Вороньківської сільської ради прийняти до відому (Додаток 1).

2. Встановити, що виключно виконавчим комітетом Вороньківської сільської ради здійснюються  повноваження щодо управління та розпорядження майном, яке належить до комунальної власності сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА.

 

Сільський голова                                                         Любов ЧЕШКО

 

 

 

 

Додаток № 1

до рішення виконавчого комітету № 32 від 05 лютого 2024 року

 

 

 

ІНФОРМАЦІЯ

про організацію роботи щодо управління майном, яке належить до комунальної власності виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області за 2023 рік

 

Станом  на 01.01.2024 року загальна кількість обєктів нерухомого майна, які надані в оренду  складає: 39. Передача в оренду та приватизація (відчуження) обєктів комунального майна здійснюються через електронний майданчик ТзОВ “ Е-ТЕНДЕР”. Відбулося 4 аукціони з передачі в оренду нерухомого майна:

Нежитлове приміщення кабінетів 4-5-6, загальною площею 30,60 кв.м., що розташоване за адресою: вул. Паркова,2, с. Вороньків, Бориспільский район, Київська області. Орендна плата за місяць : 1246,13 грн. Переможець - АТ “ Укртелеком” для надання послуг зв`язку.

Нежитлове приміщення кабінету 9, загальною площею 11,0 кв.м., що розташоване в будівлі Сошниківської медичної амбулаторії за адресою: Київська область, Бориспільський район, с. Сошників, вул. Іванова, 6. Орендна плата за місяць : - 188,93 грн. Переможець - Яна ВОЙТЮК для надання медичних послуг.

Будівля гаража, площею 41.1 кв.м, що розташована за адресою: Київська область, Бориспільський район, с. Мирне, вул. Центральна, 21б.  Орендна плата за місяць : 1257,40 грн. Переможець  Андрій ДМИТРУК для надання послуг зв`язку.

Нежитлове приміщення кабінету 16, загальною площею 30,6 кв.м., що розташоване на першому поверсі будівлі Сошниківської сільської ради за адресою: Київська область, Бориспільський район, с. Сошників, вул. Іванова, 3 Орендна плата за місяць : 4226,90 грн. Переможець - ПрАТ “ Київстар”.

Впродовж 2023 року до бюджету громади від надання в оренду майна комунальної власності надійшло 1 253 939 гривень.

Заборгованість з орендної плати відсутня.

Від приватизації (відчуження) майна комунальної власності у 2023 році надійшло  232 670 ( двісті тридцять дві тисячі шістсот сімдесят) грн 00 коп., без ПДВ. Відчужено Фізичній особі-підприємцю Карпенко Валентині Валентинівні будівлю бібліотеки , загальною площею 141,4 кв.м, яка розташована за адресою: Київська область, Бориспільський район, с. Вороньків, вул. Центральна, 1-Л ,

яка була чинним орендарем та здійснила невід`ємні поліпшення на суму 394 570 ( триста дев`яносто чотири тисячі п`ятсот сімдесят) грн.00 коп., без ПДВ при ринковій вартості  об`єкта приватизації  орендованого комунального майна:  627 240 ( шістсот двадцять сім тисяч двісті сорок) грн. 00 коп., без ПДВ.