Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

06/02/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 05.02.2024 № 30 «Про затвердження заходів по благоустрою території населених пунктів Вороньківської сільської ради у весняний період 2024 року»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від  05 лютого 2024 року                с. Вороньків                                      № 30

 

Про затвердження заходів по благоустрою території населених пунктів Вороньківської сільської ради у весняний період 2024 року

 

Відповідно до  підпункту 7 пункту «а» статті 30, пункту 6  статті  59   Закону  України  «Про місцеве  самоврядування  в  Україні», пункту 1 частини 1 статті 2 та пункту 1 частини 2 статті 10  Закону  України   «Про  благоустрій  населених  пунктів» з метою розчищення та озеленення територій, покращання мікроклімату, санітарного очищення, що здійснюється на території населених пунктів, раціо­нального використання, належного утримання та створення умов щодо захисту і відновлення сприятливого для життєдіяльності лю­дини довкілля, виконавчий  комітет  Вороньківської сільської  ради   

 

ВИРІШИВ

 

1. Оголосити трьохмісячник з благоустрою населених пунктів Вороньківської сільської територіальної громади на березень-травень 2024 року.      

2. Затвердити План заходів з благоустрою населених пунктів Вороньківської сільської ради на 2024 рік (далі – План)  (додається).

3.  Організацію та здійснення заходів визначених Планом покласти на старост сіл та начальника відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою.

4. Залучити керівників підприємств, закладів освіти, медицини до заходів з благоустрою підпорядкованих територій.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ІЩЕНКА.

 

 

 

 

Сільський голова                                                     Любов ЧЕШКО

 

 


Прикріплені файли: