Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

25/01/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 23.01.2024 № 10 «Про закріплення гербової номерної печатки  за працівником відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДИ
БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 23 січня 2024  року                    с. Вороньків                                       № 10

Про закріплення гербової номерної печатки 

за працівником відділу «Центр надання

адміністративних послуг»

виконавчого комітету

Вороньківської сільської ради

Бориспільського району

Київської області

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету міністрів України від 19 жовтня 2016 р. № 736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних і фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», з метою забезпечення ефективної роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Вороньківської сільської ради щодо державної реєстрації речових прав та їх обтяжень, реєстрації юридичних і фізичних осіб-підприємців та громадських формувань виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області

 

ВИРІШИВ:

1. Закріпити гербову печатку № 04 «Державний реєстратор Виконавчий комітет Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області» за державним реєстратором відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Шевченко Альоною Олександрівною.

2. Покласти персональну відповідальність на особу, зазначену у пункті 1 даного рішення, за збереження та використання гербових печаток.

        3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пасько Л.А.

 

Сільський голова                                                                            Любов ЧЕШКО