Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

10/11/2023

Рішення сесії сільської ради від 07.11.2023 № 1000-27-VІІІ «Про розгляд заяви гр. Йови Катерини Павлівни»

Описание: Описание: Описание: Описание: TSIGN

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ СЬОМА   ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

  РІШЕННЯ

 

від 07.11.2023                                с. Вороньків                           №1000-27-VІІІ

 

 

Про розгляд заяви гр. Йови Катерини Павлівни   про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення з земель для «будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на землі для «будівництва та обслуговування будівель торгівлі»,  (кадастровий номер земельної ділянки 3220881701:01:006:0132)  в с. Вороньків, Бориспільського району,

Київської області

                

           Розглянувши заяву гр.  Йови Катерини Павлівни     та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, у разі зміни її цільове призначення  з земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розроблений ФОП Єліновою З.П., враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 20 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Вороньківська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Йови Катерини Павлівни, цільове призначення якої змінюється з земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землі для будівництва і обслуговування будівель торгівлі   в с. Вороньків  на території Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області.

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Йови Катерини Павлівни, площею 0,2024  га, кадастровий номер  3220881701:01:006:0132  з земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) на землі для будівництва і обслуговування будівель торгівлі ( 03.07). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію сільської ради   з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.

 

 

 

      Сільський голова                                                                 Любов ЧЕШКО