Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

03/04/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 29.03.2024 № 80 «Про стан охорони правопорядку на території Вороньківської сільської ради»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 29 березня 2024 року                   с. Вороньків                             № 80

 

 

Про стан охорони правопорядку на території

Вороньківської сільської ради

 

З метою зміцнення законності та правопорядку на території населених пунктів Вороньківської сільської ради, попередження правопорушень, керуючись ст.38  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Законом України «Про Національну поліцію» та заслухавши  звіт поліцейського офіцера громади Греся С.О про стан  охорони правопорядку на території населених пунктів Вороньківської сільської ради, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

В И Р І Ш И В :

 

1. Інформацію щодо стану охорони правопорядку на території Вороньківської сільської ради взяти до відома (додається).

2. Поліцейським офіцерам громади Гресю С.О. та Репі О.В.:

2.1. Активізувати роботу щодо попередження, профілактики та розкриття злочинів, дотримання громадського порядку у населених пунктах Вороньківської сільської ради.

2.2. Продовжити ефективне реагування на заяви, звернення громадян, установ та підприємств, вживати заходів на підвищення результативності роботи по їх вирішенню.

2.3. Забезпечувати контроль за особами, які перебувають на профілактичному обліку, зосередивши увагу на тих, які звільнилися з місць позбавлення волі. Проводити роботу із умовно достроково-звільненими та умовно засудженими в питанні виправлення і ресоціалізації, переорієнтації їх світогляду, а також проведенні індивідуальної, роз’яснювальної, правоохоронної, агітаційної роботи. При цьому особливу увагу приділити особам, які неодноразово були засуджені за тяжкі і умисні злочини.

2.4. Посилити контроль за дотриманням графіків роботи закладів торгівлі та громадського харчування, розташованих поблизу місць масового перебування молоді; проводити рейди під час масових заходів у закладах культури.

2.5. Здійснювати постійний  аналіз  причин та умов скоєння правопорушень на грунті  пияцтва і наркоманії та працювати з особами, які їх вчиняють, контроль за виконанням підприємцями заборони щодо продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів. Проводити рейди з метою виявлення фактів розповсюдження фальсифікованої алкогольної продукції.  

2.6. Організовувати зустрічі з населенням, трудовими, педагогічними колективами для визначення конкретних дій щодо боротьби з порушеннями на підзвітній території та проведення профілактичної роботи. Продовжити профілактичну роботу з учнями закладів освіти та молоддю населених пунктів громади.

2.7. Посилити взаємодію у питанні проведенні спільних з виконавчим комітетом сільської ради рейдів по дотриманню правил благоустрою.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Іщенка О.М.

 

Сільський голова                                       Любов ЧЕШКО