Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

10/11/2023

Рішення сесії сільської ради від 07.11.2023 № 997-27-VІІІ «Про надання ТОВ «БОРИСПІЛЬТЕПЛОЕНЕРГО»  у користування на умовах оренди строком на 49 ( сорок дев'ять) років земельної ділянки площею 0,03 га»

Описание: Описание: Описание: Описание: TSIGN

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ СЬОМА  ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

    РІШЕННЯ

 

від 07.11.2023 р.                             с. Вороньків                           №997-27-VІІІ

 

 

Про надання ТОВ «БОРИСПІЛЬТЕПЛОЕНЕРГО»  у користування на умовах оренди строком на 49 ( сорок дев'ять) років земельної ділянки площею 0,03 га,  кадастровий номер 3220881701:01:008:0226 для розміщення та експлуатації основних,підсобних і допоміжних будівель і споруд технічної інфраструктури (виробництва та розміщення газу,постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) для обслуговування твердопаливної котельні по вулиці Слобідській в с. Вороньків  Бориспільського району Київської області

                Розглянувши  клопотання директора ТОВ «БОРИСПІЛЬТЕПЛОЕНЕРГО» Ярослава Степана, враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 93, 123 Земельного кодексу України, ст. 21 Розділу Х Перехідних положень Земельного кодексу України,   ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вороньківська сільська рада

                                                      

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати   ТОВ «БОРИСПІЛЬТЕПЛОЕНЕРГО»  у користування на умовах оренди строком на 49 ( сорок дев'ять) років земельну ділянку площею 0,03 га,  кадастровий номер 3220881701:01:008:0226 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд технічної інфраструктури (виробництва та розміщення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) для обслуговування твердопаливної котельні по вулиці Слобідській в с. Вороньків  Бориспільського району Київської області 

2. Встановити річну орендну плату у розмірі 4 (чотири) відсотки від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

3. ТОВ «БОРИСПІЛЬТЕПЛОЕНЕРГО»   повинне :

3.1. В місячний термін з дня прийняття цього рішення укласти договір оренди  землі.
3.2. Зареєструвати право оренди земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.

3.3. Один примірник договору оренди земельної ділянки та документ, що підтверджує його державну реєстрацію, надати до відділу  земельних відносин виконавчого комітету сільської ради у 10-тиденний термін з моменту реєстрації права оренди.

3.4. У 5-тиденний термін після реєстрації права оренди земельної ділянки стати на облік у Бориспільському управлінні ГУ ДПС у Київській області.

3.5. Дотримуватись обов’язків землекористувачів земельних ділянок відповідно до статті  96 Земельного кодексу України.

3.6. Відповідальність за дотримання санітарних та протипожежних вимог, благоустрій прилеглої території до цієї земельної ділянки покласти на  ТОВ «БОРИСПІЛЬТЕПЛОЕНЕРГО».

4. Попередити землекористувача, що використання землі не за цільовим призначенням тягне за собою припинення права користування нею відповідно до вимог статей 141, 143 Земельного кодексу України.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва.

 

 

 

    Сільський голова                                                                 Любов ЧЕШКО