Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

25/07/2023

Рішення сесії сільської ради від 25.07.2023 № 912-25-VIII «Про затвердження Правил утримання домашніх, свійських тварин та птиці на території Вороньківської сільської територіальної громади»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ П’ЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 25.07.2023р.                               с. Вороньків                          № 912-25-VIII

 

Про затвердження Правил утримання

домашніх, свійських тварин та птиці

на території Вороньківської сільської територіальної громади

 

 

Керуючись ЗУ  «Про захист тварин від жорсткого поводження», відповідно до законів України  «Про тваринний світ», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про ветеринарну медицину», «Про забезпечення  санітарного та епідемічного благополуччя  населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», статті 30 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про прискорений перегляд регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування», керуючись статтею 10 «Про благоустрій населених пунктів», наказом Міністерства охорони навколишнього середовища України від 05.07.2004 №264 «Методичні рекомендації з розробленням правил утримання домашніх тварин у населених пунктах», ст. 218, та ст. 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, інших нормативно-правових актів та нормативних документів, Вороньківська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Правила утримання домашніх, свійських тварин та птиці на території Вороньківської сільської територіальної громади (додаток додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства.

 

Сільський голова                                               Любов ЧЕШКО

 


Прикріплені файли: