Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

11/03/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 07.03.2024 № 48 «Про зняття з квартирного обліку виконавчого комітету Вороньківської сільської ради гр. Міщенка Володимира Анатолійовича»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 07 березня 2024 року                 с. Вороньків                                № 48

Про зняття з квартирного обліку виконавчого комітету Вороньківської сільської ради гр. Міщенка Володимира Анатолійовича

 

Заслухавши начальника відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Світлану ФОКІНУ та розглянувши рекомендацію комісії з житлових питань про виконавчому комітеті Вороньківської сільської ради від 04.03.2024 року, керуючись п.4 ст.16 Житлового кодексу УРСР, підпунктом 7 пункту 26 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень» затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Українською республіканською радою професійних спілок  від 11.12.1984р. №470 , пп.5 п. «б» ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

 

ВИРІШИВ

 

  1. Зняти Міщенка Володимира Анатолійовича 26.07.1971 року народження з квартирного обліку при виконавчому комітеті Вороньківської сільської  ради та виключити зі списку громадян, що мають право на позачергове отримання житла за №4.
  2. Внести відповідні зміни до відомостей квартирного обліку при виконавчому комітеті Вороньківської сільської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського    голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу ПАСЬКО.

 

Заступник сільського голови

з питань діяльності виконавчих органів ради                 Людмила ПАСЬКО