Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

11/03/2024

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 07.03.2024 № 45 «Про взяття на квартирний облік виконавчого комітету Вороньківської сільської ради гр. Миколаєнко Галини Миколаївни»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 07 березня 2024 року                 с. Вороньків                                № 45

 

Про взяття на квартирний облік виконавчого комітету Вороньківської сільської ради гр. Миколаєнко Галини Миколаївни


           Розглянувши заяву гр. Миколаєнко Галини Миколаївни, щодо взяття на квартирний облік як такої, що потребує поліпшення житлових умов та додані документи, керуючись пунктом 2 частини 1 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим кодексом Української РСР, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР, затвердженими постановою Ради Міністрів Української РСР і Українською республіканською радою професійних спілок від 11.12.1984 № 470, враховуючи протокол засідання  комісії з житлових питань про виконавчому комітеті Вороньківської сільської ради від 04.03.2024 року, виконавчий комітет Вороньківської сільської  ради:

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Взяти на квартирний облік при виконавчому комітеті Вороньківської сільської   ради гр. Миколаєнко Галину Миколаївну, 19.03.1975 року та включити в списки загальної черги отримання житла.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського    голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу ПАСЬКО.

                

 

 

Заступник сільського голови

з питань діяльності виконавчих органів ради                  Людмила ПАСЬКО