Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

01/03/2024

Рішення сесії сільської ради від 01.03.2024 № 1136-31-VIII «Про надання дозволу щодо укладення договору з доступу до інфраструктури об’єктів будівництва для розміщення технічних засобів телекомунікацій Приватного акціонерного товариства «ВФ Україна» та встановлення плати за доступ до елементів інфраструктури комунальної власності виконавчого комітету Вороньківської сільської ради»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ПЕРША ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ

 

 

РІШЕННЯ

 

від 01.03.2024р.                      с. Вороньків                           № 1136-31-VIII

 

 

Про надання дозволу щодо укладення договору

з доступу до інфраструктури об’єктів будівництва

для розміщення технічних засобів телекомунікацій

Приватного акціонерного товариства «ВФ Україна»

та встановлення плати за доступ до елементів

інфраструктури комунальної власності

виконавчого комітету Вороньківської сільської ради

 

                  

Керуючись статтею 26, пунктом 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указом Президента України від 08.07.2019 № 497 «Про деякі заходи з покращення доступу до мобільного Інтернету», Планом заходів щодо створення умов розвитку мобільного широкосмугового доступу, затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.12.2019 № 1272 (зі змінами),  враховуючи звернення Приватного акціонерного товариства «ВФ Україна» від 09.02.2024 № 564/02-15, з метою покращення якості надання послуг зв’язку для мешканців Вороньківської громади, Вороньківська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:  

 

  1. Надати дозвіл та уповноважити заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Іщенка Олександра Миколайовича укласти договір з Приватним акціонерним товариством «ВФ Україна» про надання доступу, тимчасово, до моменту укладання замовником прямого договору з енергопостачальною організацією, до частини приміщення електрощитової будівлі Сошниківської сільської ради за адресою: Київська область, Бориспільський район, село Сошників, вул. Іванова, 3.

 

 

 

 

  1. Розмір плати за надання послуги розміщення технічних засобів телекомунікаційного обладнання − в сумі 5 000,00 грн щомісячно, без врахування вартості компенсації за електроживлення обладнання.
  2. Зобов’язати приватне  акціонерне товариство «ВФ Україна» погодити схему розміщення телекомунікаційного обладнання з балансоутримувачем об’єкта комунальної власності виконавчим  комітетом Вороньківської сільської ради.
  3. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення на сайті Вороньківської сільської ради.
  4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства.

 

 Секретар сільської ради                                                               Віталіна СПИС