Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

18.12.2023 17:01

Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення виконавчого комітету Вороньківської сільської ради та аналіз регуляторного впливу проєкту рішення «Про затвердження норм утворення (накопичення ) послуг з вивезення твердих побутових відходів для фізичних та юридичних осіб»

6580604c36641__30627694e976647bdb89d71d3452ce67.jpeg

 На публічне обговорення виноситься регуляторний акт. Даний проєкт регуляторного акта розроблено з метою реалізації державної політики в сфері поводження з відходами, створення належних правових підстав та умов для затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів організації роботи виконавців таких послуг у сфері поводження з відходами; створення відповідних умов для забезпечення споживачів якісними послугами з організації збирання, вивезення твердих побутових відходів, що утворюються на території населених пунктів Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області.

Відповідно до прийнятого рішення вартість місячної послуги по збору та вивезенню твердих побутових відходів при нормі накопичення 1,625 м3 в рік для мешканців багатоповерхових будинків та приватного сектору складе                25 гривень на одну проживаючу особу.

Пропозиції та зауваження протягом місяця (до 19 січня 2024 року) будуть прийматися від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань розробником проєкту регуляторного акта, як на електронну адресу: voronkivska_otg@ukr.net так і у письмовому вигляді за адресою: с. Вороньків, вул.  Паркова, 2, Бориспільського району, Київської області.

 


Аналіз регуляторного впливу     Проєкт рішення   Додаток 3  Розрахунок норм