Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

16.11.2023 14:15

Оздоровча кампанія 2023 року

655608f52b76e__9.png

В рамках  оздоровчої кампанії 2023 року проведена робота, щодо оздоровлення та відпочинку дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей батьки, яких загинули під час воєнних дій та збройних конфліктів, дітей батьки яких беруть участь в воєнних діях та збройному конфлікті з російською федерацією, дітей з інвалідністю, дітей з багатодітних сімей Вороньківської сільської територіальної громади.

За рахунок  бюджету Вороньківської сільської ради з 8 липня по 23 липня 2023 року відпочили в санаторії «Карпати»,  в дитячому таборі «Зефір» 26 дітей. У вересні місяці -  3 дітей з малозабезпечених сімей були оздоровлені за рахунок Київської обласної програми в МІЖНАРОДНОМУ ДИТЯЧОМУ ЦЕНТРІ «АРТЕК». З 15 жовтня по 29 жовтня 2023 року діти, батьки яких є учасниками бойових дій, мали унікальну можливість вирушити в цікаву та пізнавальну подорож до  Чеської Республіки.

Служба у справах дітей та сім’ї Вороньківської сільської ради, опікуни та батьки - вихователі та батьки дітей,  які в цьому році мали можливість відпочити та оздоровитись,  висловлюють подяку виконавчому комітету та депутатському корпусу Вороньківської сільської ради за сприяння та надання можливості дітям пізнати нове, знайти нових друзів, підкріпити здоров’я, надихнутися на нові творчі звершення!

 

 

 

1.png 3.png 5.png 7.png