Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

22/11/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 21.11.2023 № 331 «Про розгляд заяви  гр. Яхній С.М.  щодо приватизації житла»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 від 21листопада 2023  року           с. Вороньків                                         № 331

 

Про розгляд заяви  гр. Яхній С.М.

 щодо приватизації житла

 

Відповідно до  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 8 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Положення про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженого наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16.12.2009 № 396, Положення «Про орган приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Вороньківської сільської ради» затвердженого рішенням Вороньківської сільської ради від 11 лютого 2021 року № 61-4-VIII, розглянувши заяву Яхній Сергія Миколайовича від 09.11.2023 № 3048/09-15, протокол засідання органу приватизації житлового фонду, що перебуває в комунальній власності Вороньківської сільської ради від 20 листопада 2023 року, з метою дотримання вимог чинного законодавства України у сфері приватизації державного житлового фонду, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради,

 

         ВИРІШИВ:

         1. Відмовити  Яхній Сергію Миколайовичу у приватизації  квартири за адресою: Київська область Бориспільський район с. Проців, вул. Веселкова, 24/1, кв. 2 у зв’язку з тим, що вказана квартира не перебуває у комунальній власності Вороньківської сільської ради.

         2. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря органу приватизації виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Спис В.О.

 

 

 

 

  Сільський голова

      

Любов ЧЕШКО

 

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення