Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

22/11/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 21.11.2023 № 330 «Про прийом документів юнаків 2007 року народження, які навчаються в інших навчальних закладах та підлягають приписці до призовної дільниці»

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від  21листопада  2023 року               с. Вороньків                             № 330

 

Про прийом документів юнаків 2007 року народження, які навчаються в інших навчальних закладах та підлягають приписці до призовної дільниці  

Керуючись статтями 36, 40 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 14 Закону України « Про військовий обов’язок і військову службу, заслухавши інформацію начальника  відділу з обліку та бронювання військовозобов’язаних виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Вікторії ЖЕЛІЗКО, про прийом документів юнаків 2007 року народження, які навчаються в інших навчальних закладах та підлягають приписці до призовної дільниці  , виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію начальника відділу з обліку та бронювання військовозобов’язаних виконавчого комітету Вороньківської сільської ради Вікторії ЖЕЛІЗКО про прийом документів юнаків 2007 року народження, які навчаються в інших навчальних закладах та підлягають приписці до призовної дільниці   взяти до відома (Додаток 1).
  2. Відділу з обліку та бронювання військовозобов’язаних виконавчого комітету Вороньківської сільської ради:
    1. Підготувати документи юнаків 2007 року народження які навчаються в інших навчальних закладах та підлягають приписці до призовної  дільниці для оформлення особових справ до Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Відповідальні особи: діловоди сіл, заступники керівників ліцеїв

Термін: до 15.12.2023 року

 

 

 

    1. Передати опрацьовані документи до Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Відповідальна особа: начальник відділу з обліку та бронювання військовозобов’язаних Вікторія ЖЕЛІЗКО.

Термін: до 20.12.2023 року

  1. Здійснити оповіщення, організувати та забезпечити явку юнаків 2007 року народження для проходження приписної медичної комісії.

Відповідальні особи: діловоди сіл, заступники керівників ліцеїв

Термін: січень 2023 року

 

4.Забезпечити доставку військовозобов’язаних до Бориспільського РТЦК та СП, для уточнення облікових даних та проходження медичної комісії ( у разі необхідності)

Відповідальні особи: начальник відділу з обліку та бронювання військовозобов’язаних Вікторія ЖЕЛІЗКО, старости сіл.

 Термін: при надходженні розпоряджень Бориспільського РТЦК та СП.

 

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу ПАСЬКО.

 

 

 

Сільський голова                                                                 Любов ЧЕШКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток

 

Інформація про прийом документів юнаків  2007 року народження, які навчаються в інших навчальних закладах та підлягають приписці до призовної дільниці  

 

          Організація роботи відділу з обліку та бронювання військовозобов’язаних  ведеться відповідно Положення до вимог Законів України «Про військовий обов’язок     і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 року № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів,  інших нормативно-правових актів».

  1. Стан військового обліку призовників

          Станом на 21.11.2023 року  на військовому обліку у Вороньківській  сільській раді перебуває 2137 військовозобов’язаних, з яких :  1051- солдати, 154 -офіцери, 400-призовники, 157- військовозобов’язаних жінок, 375 - не придатних до військової служби. Мобілізовано до ЗСУ – 465 осіб, з них:

Вороньків-112, Головурів – 70, Мирне – 76, Сошників-51, Проців-58, Старе-98.

2.  Приписка громадян  2007 року народження до призовної дільниці

          Відділом своєчасно  подано до Бориспільського РТЦК та СП список громадян  2007  року народження в кількості 75 осіб які підлягають приписці у 2023 році  . 

3.  Оповіщення військовозобов’язаних для проходження медичної комісії  та уточнення облікових даних.

          На 21.11.2023 року опрацьовано 38  розпоряджень про виклик військовозобов'язаних до Бориспільського РТЦК та СП для проходження медичної комісії  та уточнення облікових даних.  Відповідно до розпорядження начальника Бориспільського РТЦК та СП  здійснено оповіщення 1115 осіб (згідно доданих списків).

  1. Облікові дані військовозобов’язаних

          Картотека первинного обліку побудована у відповідності до вимог Інструкції з військового обліку військовозобов’язаних і призовників в органах місцевого самоврядування.

      Поновлено 1778 карток первинного обліку призовників та військовозобов’язаних, а саме:  

          1. Проведено моніторинг змін облікових даних, до особових карток призовників і військовозобов’язаних,  внесено паспортні дані, ідентифікаційні коди та  зміни щодо їх сімейного стану, місця проживання (перебування), освіти, місця роботи і посади,  підшито копії військових документів під особову картку.  

          Складено 4 акти на знищення карток первинного обліку військовозобов’язаних  в кількості - 76 чоловік , встановлений термін зберігання  яких вже завершився.

          На 01 листопада 2023   у Вороньківську територіальну громаду прибуло 42  та  знято з обліку 11 громадян,  відомості про яких надано до         Бориспільського РТЦК та СП.    
      В І кварталі  2023 року проведено звірку  облікових даних громадян зареєстрованих на території  Вороньківської сільської ради з обліковими даними Бориспільського  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки .

           До Бориспільського районного центру комплектування та соціальної підтримки надані списки 1514 громадян  , які  були виявлені під час звірки з  погосподарськими книгами.

 

7. Звітність відділу з обліку і бронювання військовозобов’язаних

          Розроблено перспективний план роботи відділу на 2023 рік.

    Щомісяця  до 5 числа подаються звіти про зміну облікових даних військовозобов’язаних    до Бориспільського РТЦК та СП. 

    За 10 місяців 2023 року  спеціалістами відділу з обліку та бронювання  надано 58  консультацій військовослужбовцям  та громадянам , які підлягають приписці.  

8Перевірка роботи відділу

Представниками  Бориспільського РТЦК та СП 03.04.2023 року здійснено  перевірку, щодо організації та ведення військового обліку призовників,  військовозобовязаних та резервістів,  відділу обліку і бронювання військовозобов’язаних Вороньківської сільської ради.  Значних зауважень, щодо роботи відділу не виявлено. За результатами перевірки складено  акт, згідно

з яким проведена  робота по усуненню недоліків .

 

 

Начальник відділу з обліку та бронювання

військовозобов’язаних                                                             Вікторія ЖЕЛІЗКО

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення