Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

10/11/2023

Рішення сесії сільської ради від 07.11.2023 № 1002-27-VІІІ «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що перебуває у власності гр. Придатко Ніни Миколаївни площею»

Описание: TSIGN

                                                                                                                                                                                                              

 

 

                                                   

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ СЬОМА  ЧЕРГОВА  СЕСІЯ

 

 РІШЕННЯ

 

від 07.11.2023 р.                            с. Вороньків                           №1002-27-VІІІ

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що перебуває у власності гр. Придатко Ніни Миколаївни площею   0.1405 га (кадастровий номер земельної ділянки 3220882901:01:002:0057) по вул. Перша, 14  в с. Головурів,  Бориспільського району Київської області

 

                   Розглянувши заяву гр. Придатко Ніни Миколаївни та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» (присадибна ділянка) розроблений ФОП П'ятецький В.В., враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури та будівництва, відповідно до статей 12, 20 Земельного кодексу України, пункту 34  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Вороньківська сільська рада

                                                         

 ВИРІШИЛА:  

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Придатко Ніни Миколаївни, цільове призначення якої змінюється з земель для «ведення особистого селянського господарства» на землі для «будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» (присадибна ділянка)  по вул. Перша, 14 в с. Головурів, Бориспільського району, Київської області.

 

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр.   Придатко Ніни Миколаївни площею 0,1405 га (кадастровий номер 3220882901:01:002:0057) по вул. Перша, 14 в с. Головурів, Бориспільського району, Київської області  із земель для «ведення особистого селянського господарства» (01.03) на землі для «будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» (присадибна ділянка) (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

 

3.  ФОП  П'ятецький В.В. примірник проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки передати до місцевого фонду документації із землеустрою на зберігання.

 

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію сільської ради з питань екології, земельних відносин, архітектури і будівництва.

 

 

 

 

 

                                            

Сільський голова                                                           Любов ЧЕШКО

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення