Вороньківська територіальна громада

Київська область, Бориспільський район

11/12/2023

Рішення виконавчого комітету сільської ради від 10.08.2023 № 206 «Про виконання заходів Програми соціально-економічного розвитку Вороньківської територіальної громади за І півріччя 2023 року»

 

 

 

 

ВОРОНЬКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 10 серпня 2023р.                         с. Вороньків                                № 206

 

 

Про виконання заходів Програми соціально-економічного розвитку Вороньківської територіальної громади за І півріччя 2023 року

 

Керуючись підпунктом 1 пункту «а» статті 27, підпунктом 1 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши інформацію заступника  сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили ПАСЬКО про виконання заходів Програми соціально-економічного розвитку Вороньківської територіальної громади за І півріччя 2023 року, виконавчий комітет Вороньківської сільської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформації заступника   сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили ПАСЬКО про виконання заходів Програми соціально-економічного розвитку Вороньківської територіальної громади за І півріччя 2023 року взяти до відома (додається).

2. Відділу економіки, інвестицій та публічних закупівель:

  2.1. Проводити аналіз діяльності підприємств щодо сплати податків до     місцевого бюджету громади;

Щомісячно

  2.2. Надавати в Державну податкову службу список можливих платників податків для перевірки та нарахування податків.

Щомісячно

3.  Фінансовому управлінню Вороньківської сільської  ради  проводити аналіз надходжень до бюджету Вороньківської територіальної громади.

Щомісячно

4. Начальникам  управлінь та відділів виконавчого комітету вжити  заходи щодо забезпечення виконання завдань та проєктів Програми соціально-економічного розвитку Вороньківської територіальної громади на 2023 рік.

ІІ півріччя 2023 року

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників сільського голови Олександра ІЩЕНКА та Людмилу ПАСЬКО відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

Сільський голова                                                                               Любов ЧЕШКО

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення